hr | en |

VIJESTI

SAZNAJ VIŠE

PROGRAM

SAZNAJ VIŠE

POKROVITELJI

SAZNAJ VIŠE

GALERIJA

SAZNAJ VIŠE

FILMOVI

SAZNAJ VIŠE

NAGRAĐENI

SAZNAJ VIŠE

VIJESTI

Završile su prijave na 3. Fifes. Ove godine oborili smo rekord!

Prijavljeno je čak 700 filmova! Festival se održava 10. travnja pa taj dan već sada rezervirajte za zabavu i smijeh. U ugodnom i zabavnom druženju pogledajte kreativno stvaralaštvo novih nada filmske scene. Odbor će pregledati sve prijave i do 27. ožujka, putem web stranice, obavijestiti autore koji su ušli u konkurenciju. Namjera je festivala poticanje i promoviranje ljudske vedrine, radosti i smijeha, kao važnog čimbenika stanja ljudskog duha. Promovirajmo zajedno jednu od ljudskih kvaliteta, koja je u ovo doba užurbanosti i težine življenja vrlo važna, no često zanemarivana.

PROGRAM

Ove godine, 3. izdanje FIFES festivala održat će se 10. travnja u Zagrebu.

Prijavljen je rekordan broj filmova među kojima sigurno ima materijala koji će vam ovaj dan učiniti jednom od najsmješnijih u godini. Dođite, zabavite se i riješite sve brige smijehom. Preuzmite program ovogodišnjeg festivala i jedva ga dočekajte kao i mi
Mi se ne smijemo jer smo sretni, već smo sretni jer se smijemo

PREUZMITE PROGRAM

POKROVITELJI

GALERIJA

Jedan od razloga zašto doći, sigurno je atmosfera kakva je bila prošli put. Mnoštvo odličnih filmova, puno zabave i pregršt smijeha nešto je što ni ove godine neće nedostajati.

FILMOVI

ČIK BORIS PROTIV MUČKE ĐUBRADI

Dji.j Death Fals

Telekomplikacije

Love buzz

Pseća posla

Pucica z črlenom kapicom

Napad vanzemaljaca kontrolom uma

Mito i korupcija

NAGRAĐENI FILMOVI 3. FIFES FESTIVALA

Dječji žiri za 1. kategoriju Juniori do 12g.

Film: I ovce i novce
Barbara Radoš, OŠ Ivanke Trohar, Hrvatska Parodija na reklame koje svakodnevno gledamo na televiziji. • Pokazali smo kako su reklame nasilne i kako prisiljavaju gledatelje da kupuju reklamirane proizvode.

Dječji žiri za 2. kategoriju Juniori od 13 do 18g.

Film: Duuga priča
Zrinka Kovačević, Magdalena Balažević, Ema Štoos, Tea Grubišić, FKVKZ Ova duga priča započinje jednog jutra kada djevojčica slučajno zaboravi ključeve. I tako to onda krene. Slona da ne spominjemo.

Glavni žiri za 1. kategoriju Juniori do 12g. 1. mjesto

Film: Durica
FVD “Mravec” Djevojčica Durica nosi bakine naočale kako bi izgledala zgodno i otmjeno iako s njima gotovo ništa ne vidi. Prijatelj joj pomaže “popraviti” naočale.

Glavni žiri za 1. kategoriju Juniori do 12g. 2. mjesto

Film: Žablji zbor
Grupa djece, FKVKZ Hrvatska Kada dođe ono doba u godini, žabe si ne mogu pomoći – moraju pjevati! A opet, i roda je samo roda. A ukusi (pa i oni glazbeni) dolaze iza okusa.

Glavni žiri za 1. kategoriju Juniori do 12g. 3. mjesto

Film: Bee game
KIDSCAM – COLLECTIVE WORK, Belgija Košarkaš baca svoje finalno bacanje. Upravo u tom trenutku pčela ubode njegovu loptu. Pssst …… Lov je otvoren!

Glavni žiri za 1. kategoriju Juniori do 12g. 3. mjesto

Film: Kolač od mrkve
Lucija Lubina, Centar Lukas, Sesvete Prolazeći kraj slastičarne zeko se sjeti kolača od mrkve.Ulazi u dućan i zatraži kolač od mrkve.Prodavač (pas) nije imao u svojoj ponudi kolač od mrkve.Na uporno traženje kolača od strane tvr doglavog zeca pas ipak udovolji želji i napravi kolač od mrkve.